Akaryakıt sektöründe 30 yıldır hizmet veren Ulusoy Petrol, Atakum Kahvehane'de açık havada düzenlediği iftar yemeğinde çalışanlarıyla bir araya geldi. Gecede konuşma yapan Şirket Müdürü Çiğdem Egeli 'Hizmet için buradayız' dedi.

KUSURSUZ HİZMET

Müşteri memnuniyeti için azami çaba sarf ettiklerini söyleyen Çiğdem Egeli, 'Gelenekselleştirdiğimiz iftar yemeklerine katılımlarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ulusoy Petrol olarak, tüm ekip arkadaşlarımız ile markamıza ve bayiliklerini yapmış olduğumuz OPET ve AYGAZ markalarına yakışır kusursuz hizmet için buradayız. Akaryakıt sektörü artık 'al-sat'a dayalı değil, müşteri memnuniyetine dayalı hizmet sektörü olmuştur. Bizlerin görevi, güler yüzlü hizmetimizle müşterilerimizi istasyonumuzdan memnun olarak uğurlamaktır' diye konuştu.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Kaliteden ödün vermediklerini kaydeden Egeli 'Araçlarının yağ ve su kontrollerini yaptığımız, market içinde ihtiyaçlarına cevap verdiğimiz, iç-dış araç yıkama hizmetleri sunduğumuz müşterilerimize, en iyi hizmeti vererek çıtayı daha da yükseğe çıkarma çabasında olacağız. 2016 yılındaki yatırımlarımızla müşterilerimize hobi yıkama alanı sağlayarak, son zamanlarda bayan müşterilerimizin de araçlarını temizleyecekleri SEÇ kurallarına uygun güzel bir ortam hazırladık. Çocuk oyun parkı ile de küçük çocuklarımıza nefes alacakları küçük bir alan yaptık' ifadelerini kullandı.

Selin ÇETİN