GEÇMİŞİ BAŞARILARLA DOLU

Samsun'un erkek hentbol liglerindeki tek temsilcisi Tekkeköy İlköğretim Okulu Gençlik Spor Kulübü (GSK), 9 yıldır küçük, yıldız, genç kategorilerinde elde ettiği başarılarla adından söz ettirdi. Bünyesinden yetiştirdiği birçok sporcuyu milli takımlara gönderen Samsun temsilcisi, maddi imkansızlıktan dolayı Eskişehir'de 18-23 Haziran'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na gidemedi. Derece kazanabilecekleri turnuvaya katılacak desteği bulamayan Tekkeköy GSK'nın Başkan Yardımcısı ve Antrenörü Kenan Ağırlar, adeta isyan etti.

HİÇ KİMSE UMURSAMADI

Hiçbir menfaat düşünmeden ve sadece Tekkeköy'ün gençlerini sporla buluşturmak için kulübü kurduklarını belirten Kenan Ağırlar, "Tekkeköy'ün kendi öz evlatlarıyla oluşturduğumuz kulübümüzle, kazandığımız başarıların yanı sıra, sporcularımızı hem milli takıma hem de üniversiteye göndermenin mutluluğunu yaşadık. Ne yazık ki Tekkeköy'de hiç kimse bizi umursamadı ve destek olmadı. Biz buna rağmen çocuklarımızın spor yapması için A Takımız ile liglere katıldık. Fakat son yaşadığımız turnuvaya gidememe olayı bizi derinden yaraladı." diye konuştu.

YORULDUM, BIRAKIYORUM

Ağırlar, Türkiye derecesi yapacakları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda gidemediklerini belirterek, "Çocuklarımız günde çift idmanla, hazırlandığı turnuvaya katılamayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı. Tekkeköy'ün gençlerine yazık oldu. Artık ilgisizlikten ve umursamamazlıktan yoruldum. Bu saatten sonra sosyal faliyetlerden elimi çekeceğim. Tekkeköy'ün gençlerinden ve ailelerinden özür diliyorum. Benden buraya kadar. Devam edemeyeceğim." şeklinde konuştu.

Tugay BAŞSAN