Samsunspor: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Samsunspor'da yapılan görev dağılımının ardından kısa bir aradan sonra yeniden taraftarlardan sorumlu yönetici görevini üstlenen Olcay İnanç, Haber Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Artık o senenin bu sene olduğuna vurgu yapan İnanç, "Öncelikle bana bu görevi layık gören başta Başkanımız Erkurt Tutu'ya ve herkese çok teşekkür ediyorum. Daha önce ben bu görevi 2 dönem gerçekleştirdim. O dönemlerde Samsunspor'umuzun başarısı için elimizden gelen herşeyi yaptık"dedi.

HAYALLERİM VAR

Yeniden bu görevi üstlendiğinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Olcay İnanç, "Artık herkesin kafasında ki düşünce belli bu da Samsunspor'un süper lige çıkması. Bu konuda ben elimden ne geliyorsa yapacağım. Görevim yönetim ve taraftarlarımız arasında köprü görevini oluşturmak. Gönlümde ve hayalimde yatan bir proje var o da Samsunspor taraftarlar birliği topluluğunu oluşturmak. Taraftarlarımızla kısa bir görüşme gerçekleştirdim ve olumlu tepkiler aldım"dedi.

TARAFTARIN EMEĞİ BÜYÜK

Samsunspor'un ligde kalması adına taraftarların büyük bir emeği olduğunu dile getiren İnanç, "Bu ligde kaldıysak taraftarlarımızın çok büyük emeği var. Kimse bunu görmezden gelemez. Artık bu sezon Samsunspor için herkes elinden gelenin fazlasını yapmalı. Türkiye'de ki sayılı bir stadlardan birisi de bizde. Siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız desteklerini daha da arttırmalı. Bu şehir, bu taraftar herşeyin en güzelini hak ediyor. Herkes görevini bildiği ve yaptığı sürece başarı gelmesi kaçınılmaz olur"diye konuştu.

Salim YILDIZ