İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Gürgendağ Mahallesi'nde İlkadım Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Üçpınar, Merkez, Büyükdüz ve Kendirlik bölgelerinde yapılan sıcak asfalt, sathi kaplama ve bölgede bulunan camilerin çevre düzenleme, bina onarım çalışmalarını inceleyen Başkan Tok, mahalle sakinleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un her fırsatta mahalle halkını ziyaret ettiğini söyleyen Gürgendağ Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, 'Üçpınar bölgemizde yapılan cami ve lojmanın bakım onarım malzemeleri, merkez bölgemizde camimizin dış kaplaması, Büyükdüz bölgemizdeki caminin şadırvanından konferans salonuna kadar yapımında emeği geçen İlkadım Belediyemize ve başkanımıza şükranlarımızı sunarız" ifadelerini kullandı.

"HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

Mahallelere gerçekleştirilen ziyaretlerin yeni yapılacak hizmetlere öncülük ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gürgendağ Mahallemizde belediyemiz tarafından yapılan çalışmaları yakından inceleme fırsatı bulduk. Gürgendağ, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bir mahallemiz, yerleşim yeri bakımından 9 mahalle'den büyüklüğündedir. İlkadım Belediyemize köy statüsünden çıkarak mahalle statüsüne geçen 11 mahalle bağlanmıştır. Bu mahallelerimizi tek-tek ziyaret ediyoruz yaptığımız çalışmalarımızı yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Sıcak asfaltıyla, sathi kaplamasıyla, camilerimiz ve çevre düzenlemelerimiz ile ciddi manada hizmetlere imza atıyoruz. Ziyaret esnasından vatandaşlarımızın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz ve bu bizleri çok mutlu ediyor. Çünkü insanlarımız hizmetin en iyisine layık olduğunu düşüyoruz. Bu manada ilçemize yeni bağlanan köylerimizde büyük çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her gün farklı bir mahallemizi ziyaret ederek yaptığımız çalışmaları inceliyor ve yeni yapılacak hizmetlerinde tespitini yapmış oluyoruz. Yeni mahallelerimizde yoğun emek harcayan mesai arkadaşlarımıza ve burada hayatlarını sürdüren hizmetlerimizi benimseyen sahiplenen halkımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.