Ameliyatsız yüz germe yöntemi Ultra Skin teknolojisi ile kadınların gönlünü fetheden Kehribar Güzellik ve Bakım Salonu, kırışıklıklara son veriyor. Ultra Skin hakkında bilgi veren Kehribar Güzellik ve Bakım Salonu sahibi Kübra Kehribar, ameliyatsız toparlanma ve gençleşme sağladıklarını kaydetti.

AMELİYATSIZ GÜZELLİK
Ultra Skin ile sıkı bir cilde kavuşulacağını kaydeden Kehribar, "Ultra Skin teknolojisi cildin alt katmanlarındaki taşıyıcı dokularda, odaklanmış ses dalgaları kullanılarak kolajen üretiminin uyarılması yolu ile ciltte sıkılaşma ve gerilme sağlayan bir tedavi yöntemidir. Ultra Skin ile cildin sıkılığını yitirmesi sebebi ile sarkma yaşana kaş, alın, yanak, ağız kenarı, yüz kontürü, çene hattı, gıdı bölgesi, dekolte bölgesi ve kırışan göz çevresinde ameliyatsız toparlanma ve gençleşme sağlanmaktadır. Ultra Skin odaklanmış ultrason teknolojisini kullanarak ve cerrahi müdahale olmadan derin dokular üzerinde etki sağlayan yöntemdir" dedi.

İLK GÜNDEN KALICI ETKİ
Tek bir uygulama sonrası etksinin gösterdiğini belirten Kehribar, "Tek bir uygulama ardından rejenerasyon süreci hemen başlar. İlk anda bile gerileme etkisi görülmektedir. Cilt uygulama sonrası her geçen gün daha iyi görünmeye başlar. 3 ayın sonunda maksimum etkiyi verir. Kolajen üretimi 6 aya kadar devam eder. Ciltte kolajen üretimini uyardığı için elde edilen sonuç uzun süreli ve kalıcı olmaktadır" diye konuştu.