Türkiye'nin üretimde ikinci büyük, altyapı bakımından da en teknolojik alüminyum kablo entegre tesislerini 110 milyon liralık yatırımla Samsun'a kazandıran Borsan'ın, Bursa'daki bayi ve müşterileri, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti.

Önceki gün Borsan bakır ve alüminyum fabrikalarını gezip, üretimi yeninde inceleyen Bursalı konuklar, dün ziyaret ettikleri Haber Medya'ya hayran kaldı.

CANLI YAYINA KATILDILAR
Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz tarafından karşılanan 40 kişilik heyet, Haberaks TV stüdyolarını, Haber Gazetesi'ni ve Haber Hayat dergisini gezdi.

Fatih Korkmaz'dan Haber Medya Grubu hakkında bilgi alan konuklar, daha sonra Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ile radyo programına katıldı. Haber Medya'nın çalışma ofislerinin çok profesyonel olduğunu ve hayran kaldıklarını belirten konuklar, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

MEDİCANA'YA ZİYARET
Haber Medya'yı ziyaretin ardından Medicana Internatıonal Samsun Hastanesi'ne geçen Bursalı misafirler, Kurumsal Pazarlama Müdürü Sezgin Kaçak ve Kurumsal İletişim Müdürü Meral Kıvırcı'ndan hastane hakkında bilgiler aldı.

Zerrin SOMUNCU