Samsun Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti, My House Otel'in yeni sahibi Fahri Eldemir'e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete, Samsun OSB Müteşebbis Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Bülbül, yönetim kurulu üyeleri Hacı Ahmet Ölmez, Süleyman Saraçoğlu, Ahmet Bahadır da katıldı. Oteli gezen heyet, daha sonra otelin yeni sahibi Fahri Eldemir ile bir süre sohbet etti.

SAMSUN TURİZMİNE KATKI
Samsun OSB Müteşebbis Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Bülbül, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Fahri Eldemir'in oteli yeni alması ve faaliyete geçmesi sebebiyle ziyarete geldik. Sanayiciliğin yanı sıra turizm sektörüne de el atmış bulunuyor. Şehrimiz için de kendisi için de güzel işler yapacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz, işleri rastgelsin'' dedi.

My House Otel'in yeni sahibi Fahri Eldemir ise, ''Arkadaşlarımıza ziyaretleri ve güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum. Kendilerine otelimizi gezdirdik tanıttık. Umarız Samsun'un turizminin gelişmesinde, kaliteli hizmetimizle katkıda bulunacağız'' diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU