Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, idman öncesi basın mensuplarıyla biraraya geldi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'a para değil, unvan kazanmaya geldiğini vurgulayan başarılı teknik adam, "24 senemi verdim. Kolay değil arkadaşlar. Bazen diyorlarki bazı takımlarda kısa çalıştın. Hoşuma gitmeyen bir şey olursa bırakırım. Benim ilkelerim, duruşum var. O unvanı kazanırken disiplin çok önemlidir. Maddiyat her şey değildir. Ben oyuncularımla çalışırken keyif alıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte çok güzel işler başaracağız" dedi.


4-5 GALİBİYET HEDEFE TAŞIR
Ligde cuma günü oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına da değinen Engin Korukır, "Rakibimiz iddialı durumda. Biz de iyi bir takımız. Dolayasıyla iyi sonuçlar ve değerli puanları almamız lazım. Hesabı da iyi yapmak gerekiyor. Biz 9. olabiliriz, rakibimiz 2. olabilir. Hiç fark etmiyor. Geçen hafta biz 12. sıradaydık, rakibimiz ise 3. sıradaydı. Kalan 9 haftada kendi hesaplarıma ve tecrübeme dayanarak, benim hedeflediğime göre 4-5 galibiyet bizi güzel bir yere taşıyacak. Beraberlikten bahsetmiyorum. Bir kaç beraberlikte olabilir. Ancak ben beraberliği sevmiyorum" diye konuştu.


FUTBOLLA DALGA GEÇİLMEZ
Multigroup Alanyaspor maçında güzel bir galibiyet aldıklarını dile getiren Korukır, "5-1 kazandık ama 8-9 gol atabilirdik. Rakibimizdende iki gol yiyebilirdik. Dikkat ettiyseniz maçın ikinci yarısında yerimde duramadım. Futbol dalga geçilecek bir oyun değil. Gaziantep BB maçından sonra kendimi eleştirdim. Bizim takım çoşkulu oynayan bir ekip. Ama o maçta yoktu. Hep bu ligde iki puan ortalaması diyorlar. Biz şu anda bu ortalamayı tutturduk. Bir takıma sezon başında gelmek başka bir şey. Kriz döneminde gelmek başka bir durum. Bu takım iki final kaybetti. Herkes şu anda destek olmalı" dedi.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU