Samsunspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde basına kapalı olarak devam etti.

Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Takımımız yarın sabah teknik direktörümüz Engin Korukır gözetiminde gerçekleştireceği son antrenmandan sonra öğle saatlerinde karayoluyla Karabük'e hareket edecek. Kardemir Karabükspor deplasmanına tam kadro galip gelmek için gidiyoruz" dedi.

"Eğer bu deplasmanda futbol şansızlığı yaşamazsak ben büyük bir sevinçle döneceğimize inanıyorum" diyen Zeren şu ifadeleri kullandı: "Çünkü kulübümüzde de takımımızda da moraller çok yüksek. Futbolcu kardeşlerimiz bu deplasman maçına da her maça çıktığı gibi 3 puan için çıkacak. Ligde üst sıralara yükselme ve kopmama adına bizim için Karabükspor önemli bir engel. Puan aralığı çok azaldı. Play-off'u hedefleyen 7-8 takım var. Bunun için iyi mücadele, yüksek konsantrasyon ve iyi bir futbolla beraber bu zorlu ve önemli deplasmandan mutlu döneceğiz" dedi.