Samsunspor Kulübüne destek amacıyla başlatılan kısa mesaj ile destek kampanyasına Samsun'da yaşayan Artvinlilerin aynı çatı altında toplandığı Bizim Artvin Derneğinden tam destek geldi.

Samsunspor'un şehrin önemli bir değeri olduğunu ve bu değere Samsun'da yaşayan herkesin sahip çıkmak zorunda olduğunu kaydeden Bizim Artvin Derneği Başkanı Levent Ertürk, 'Bizler Samsun'da yaşayan Artvinliler olarak, yaşadığımız şehrin takımına destek olmak noktasında kendimizi sorumlu hissediyoruz. Artvinliyiz ancak bu şehirde yaşıyor, bu şehrin ekmeğini yiyor, çocuklarımıza bu şehirde bir gelecek hazırlıyoruz. Hal böyle olunca en büyük sorumluluklarımızdan birisi de Samsun'un değerlerine sahip çıkmak oluyor. Samsunspor Kulübünün maddi olarak zor bir süreçten geçtiği ve güç toplamak için desteğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde elimizden geldiğince destek olmak istiyoruz. Bu anlamda başlatılan kısa mesaj kampanyasını derneğimize üye olan yüzlerce Artvinli hemşerimizle paylaştık. Üyelerimiz de bizimle aynı fikirde olduğu için kampanyaya destek vermeye başladık. Bizim Artvin Derneği olarak Samsunsporumuz için farklı destek çalışmaları için de hazırlık içerisindeyiz' diye konuştu.

Samsun'da yaşayan ama aslen farklı memleketlerden olan yoğun bir nüfus olduğuna dikkat çeken Başkan Ertürk, 'Samsun bugün gelişen ve değişen yüzüyle başta Karadeniz Bölgesi şehirleri olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinden vatandaşın yaşamak için tercihi oluyor. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Sinop, Amasya ya da başka bir şehrimizden Samsun'a gelmiş, burada yaşıyor olabiliriz. Nereli olursak olalım, Samsun'da yaşıyor ve bu şehirde ekmeğimizi kazanıyorsak bu şehrin takımına, değerlerine sahip çıkmak zorundayız. Tüm hemşeri derneklerini bu konuda duyarlı olmaya ve destek kampanyasına katılmaya davet ediyorum' dedi.