Karabük deplasmanında da takımı yalnız bırakmayan Samsunsporlu taraftarlar, tribünde, "Bayrakla dertleşen, toprakla birleşen, can verip devleşen birileri var" yazılı pankart ile Türk Bayrağı açarak hem 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümünü kutladı hem de son dönemde artan terör saldırılarına tepki gösterdi

COŞKULU DESTEK

Samsunsporlu taraftarlar, daha önceki deplasmanlarda olduğu gibi Kardemir Karabükspor maçında takımın yanında oldu. Samsun'un yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Giresun, Zonguldak, Bursa, Eskişehir ve Karabük'te yaşayan taraftarlar, kritik mücadelede tribündeki yerlerini aldı. Zorlu deplasmanda kendileri için ayrılan tribünün tamamına yakınını dolduran taraftarlar, coşkulu şekilde takıma destek verdi. Ancak, mağlubiyet onları bir hayli üzdü.

ANLAMLI PANKART

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, hem 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü dolayısıyla, hem de son dönemde artan terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla tribünde dev Türk bayrağı ile anlamlı bir pankart açtı. Taraftarlar, üzerinde "Bayrakla dertleşen, toprakla birleşen, can verip devleşen birileri var" yazılı pankart açarken bu tablo stattaki herkes tarafından alkış aldı. Aynı zamanda tribünde dev Türk bayrağı açan Samsunsporlu taraftarlar terörü lanetledi.