Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yöneticiler, pazar günkü maç öncesi Samsunspor için muhteşem bir organizasyon programı hazırladı. Maç öncesi iki kulübün başkanları, sportif direktörleri, teknik adamları ve futbolcuları dostluk yemeğinde bir araya gelecek

MAÇ SAAT 15.00'TE

Samsunspor ile Trabzonspor, pazar günü dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Trabzonspor Kulübü, cumartesi günü Trabzon'a gidecek olan Samsunspor'a muhteşem bir karşılama programı organize ediyor. Bordo-Mavili yönetim, Samsunspor kafilesini cumartesi günü akşam yemeğinde ağırlayacak.

HEP BİRLİKTE OLUNACAK

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Teknik Direktör Engin Korukır, Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, iki takımın yardımcı antrenörleri ve futbolcuları, karşılaşma öncesi düzenlenecek dostluk yemeğinde buluşacak.

DOSTLUĞA ÖNEM VERİYORUZ

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Bu maç dostluk ve birliktelik adına çok önemli olacak. Dostluğa önem veriyoruz. Dostluk maçını her iki takımda mutlulukla karşıladı. Pazar günü Samsunspor ve Trabzonspor bayramı olacak. Seyircilerimiz de bu coşkuyu yaşayacaklardır" dedi.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU