Trabzonspor ile oynayacakları dostluk maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Araboğlu, "İki kulübün yöneticileri de taraftarları da buradaki şifreyi iyi algılamalı. Sahada elbette rekabet olacak. Bizim seyircimiz medenidir. Dolayısıyla seyircimiz de bunu bu şekilde algılayıp sahaya yansıtacaktır. Bu manasız çekişmenin artık sona ermesini istiyoruz" dedi.

MANASIZ ÇEKİŞME
Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, hafta sonu Trabzonspor ile oynayacakları dostluk maçıyla ilgli açıklamalarda bulundu.

Dostluk maçının her iki kulübün ortak fikri olduğunu söyleyen Araboğlu, "Trabzonspor ile oynayacağımız dostluk maçını her iki kulübün yöneticilerinin de taraftarlarında buradaki şifreyi iyi algılamalı. Karadeniz coğrafyasının iki önemli şehrinin iki önemli markasının buluşmasıdır bu. Sahada elbette rekabet olacak. Ama dışarıda edebi bir dostluğun olmasını arzu ediyoruz. Bizim seyircimiz medenidir. Samsun kültürü olan köklü bir şehirdir. Dolayısıyla seyircimiz de bunu bu şekilde algılayıp sahaya yansıtacaktır. Bu manasız çekişmenin artık sona ermesini istiyoruz. Ben bunu çok arzu ediyorum" dedi.