Gazi Etüt ve Gazi Test olarak 4 yıl önce yola çıkan Özel Gazi Eğitim Kurumları, öğrenciler ve velilerden aldığı güven ile 2017-2018 eğitim öğretim yılında yoluna Gazi Koleji olarak devam etmeye hazırlanıyor. Temel bilimler, anadil, yabancı dil öğretimi, spor ve sanat çalışmaları ile öğrencilerin gelişimini en üst düzeye çıkarmayı misyon edinen Gazi Koleji; anasınıfı, ilkokul ve ortaokul düzeyinde verdiği eğitim ile özgüveni ve akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

GAZİ KOLEJİ İLE KALİTELİ EĞİTİM

Kurum hakkında bilgi veren Gazi Koleji kurucularından Ayhan Uğur ' 4 yıldır eğitimdeki kalitesini ortaya koyan Gazi Etüt ve Gazi Test olarak; yeni eğitim öğretim yılında daha da büyüyerek, yolumuza Gazi Koleji özel okulumuz ile devam edeceğiz. Genç ve dinamik öğretmen kadromuz ile çağı yakından takip ederek, öğrencilerimizi bir adım öne geçirecek bir eğitim anlayışı benimsiyoruz. Geniş bir arazi içerisinde yer alan kurumumuzda, ilk günün heyecanı ve yılların vermiş olduğu tecrübe ile kaliteli eğitimi öğrencilerimizle buluşturacağız' dedi.

SANAT VE SPOR İLE YETİŞEN BİREYLER

Okul olarak sanatı ve sporu önemsediklerini belirten Uğur ' Kurumumuzda, gün içerisinde okul eğitiminin yanı sıra etüt uygulamalarına da yer vereceğiz. Etüt programlarımızın desteği ile konu eksiği olan öğrencilerimiz bu eksikliklerini kaparak tam öğrenme sağlamış olacak. Her öğrenci ile bire bir eğitim çalışmaların yer alacağı kurumumuzda, öğrencilerimiz haftanın bir gününü tamamen sanata ve spora ayıracak. Müzik, spor, basketbol, voleybol, masa tenisi, jimnastik, piyano, gitar, keman, halk oyunları, tiyatro gibi birçok alanın yer alacağı sanatsal aktivitelerimizle gençlerimiz hayata tam donanımlı olarak hazırlanacak' şeklinde konuştu.

Mehtap YILDIZ