2 PUAN KAYBETTİK

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Gazişehir ile Manisaspor maçlarıyla birlikte gündemi değerlendirdi. Genç çalıştırıcı, "Artık tam kadro olmamız bizleri de mutlu ediyor. Bilindiği gibi bazı yabancı oyuncularımızın lisansları Gazişehit maçına çıkmadı. Ancak şimdi hepsinin lisansı çıktı. Larbi'nin lisansı da bugün, yarın gelecek. Gazişehir maçında 2 puan kaybettik. Manisa'da bunu telafi etmemiz gerekiyor. Tabiki sonradan gelen arkadaşlarımız hazır değil. Onlara da belli ölçülerde görev vermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

HATIRA'YI DÜŞÜNÜYORUZ

Özalan, "2 tane yabancı ve 2 tane yerli oyuncular konusunda çalışıyoruz. Yerli oyuncular alternatif olacak. Yabancılar da takımımıza katkı sağlayacak. Gelen isimler, şu anda kadromuzdaki yabancıların kalitesinde olacak. Özellikle bir yabancıyla ilgileniyoruzki, yer yerinden oynayacak. Bunun müjdesini verebilirim ama isim vermem mümkün değil. Anis Ben Hatıra da düşündüğümüz bir oyuncu ama ismini söylemediğim Hatıra değil. Biz takım olarak oynayacağız. Sistemi oynamayan arkadaşımız burada olamaz. Bu zamana kadar da sistemin dışına çıkan olmadı" dedi.

LUCESCU'YA DAVET

Son olarak Süper Lig'deki 11 yabancı kuralından şikayetçi olan A Milli Takım Teknik Direktörü Mircae Lucescu'ya da teklifte bulunan Özalan, "Tabiki A Milli takımın yurt içinden ve dışından bir havuzu var. İskeleti var. Ancak Lucescu Süper Lig'ed maç izliyor, sahada yerli oyuncu yok. Kendisine bizim ligi izlemesini tavsiye ederim. Bu ligde çok yetenekli arkadaşlarımız var. Kulübümde Milli takıma oyuncu yetiştirmeye yönelik çalışmalar ve potansiyel var. Bunların görülmesi için de Lucescu'yu bizim lige davet ediyorum" diye konuştu.