Asarcık İlçesi Örnek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz'a ziyaret gerçekleştirdi. Görevinde 2'nci yılını doldurması nedeniyle ziyaret gerçekleştiren sanayi sitesinin esnafı, siteye ve ilçeye yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTI
Koopetarif Başkanı Savaş Koçak, "Sayın başkanımız bugün görev süresinde 2 yılı geride bıraktı. Bu süre içerisinde hem ilçemize yönelik hemde esnafımıza yönelik önemli hizmetler yaptı. İlçemizdeki en önemli hizmetlerden biri olsan 93 iş yerinden oluşan Örnek Küçük Sanayi Sitesi esnafı olarak bizlere böyle bir yer kazandırmasından dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

HİZMETLERLE DOLU 2 YIL
Sürpriz ziyaret karşısında şaşkınlık yaşayan Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ise, "Esnafımızın ziyareti beni son derece memnun etti. BUgün nasıl geçtiğini anlamadığımız, hizmetlerle dolu 2 yılı geride bıraktık. Bu hizmetlerimizin devamı da gelecek. Bugün bizleri ziyaret ederek memnun eden sanayi sitemiz esnafına da teşekkür ediyorum" diye konuştu.