Özel Sporcular Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda Samsun Zafer İş Okulu Spor Kulübü birinci oldu. Samsun ekibine kupasını Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın verirken, sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi

KUPAYI AYDIN VERDİ
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından İzmir'de düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Basketbol Şampiyonası son buldu. Elemelerle birlikte 54 kulübün katıldığı turnuvaya Karadeniz şampiyonu olarak katılan Samsun Zafer İş Okulu Spor Kulübü, tüm rakiplerini geride bıraktı.

Finalde Silivri Özel Sporcular Spor Kulübü ile karşılaşan Samsun ekibi maçı 54-41 kazanarak şampiyon oldu. Samsun ekibine kupasını Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın takdim etti.

AMAÇ TOPLUMA KAZANDIRMAK
Şampiyonayı değerlendiren Zafer İş Okulu Spor Kulübü Başkanı ve Özel Sporcular İl Temsilcisi Resul Aygün, "Öncelikle sporcularımızı bu günlere getiren antrenörlerimiz Nazım Dik ve Mehmet Aşkın Katırcıoğlu'na teşekkür ediyorum. Bizim önceliğimiz bu özel çocuklarımızı topluma kazandırmak. Okulumuzda da onlara bu yönde eğitim veriyoruz. Onları en çok mutlu eden konu ise spor. Spor yaparak daha çabuk kaynaşıyorlar. Kazandığımız kupadan çok onların mutluluğu bizler için daha çok önemli" dedi.

BAŞKANDAN YAKIN İLGİ...
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, kupa töreninde Samsunlu sporcularla yakından ilgilendi. Bu sırada renkli görüntüler de oluştu.

Selçuk KAYA