Ankara'da oynanan final müsabakasında İzmir Tirespor'u 3-2 yenerek 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti

Ziyarette konuşan Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, 'Stresli bir final maçı oynadık ve çok şükür hedefimize ulaştık. Bu kupayı size arz ediyoruz' dedi.

Kazanılan her başarının insana mutluluk verdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, 'Mücadele ile elde edilmiş her başarı insana büyük mutluluk veriyor. Başarısızlık da mutsuzluk verir. Ben şampiyonluğa giden bu yolda bunu hak ettiğinizi anladım. Bunu kazanabileceğinizin umudunu bize verdiniz. Biz de bu umudun gereği için yapılması gereken nelerse bunları yapalım dedik. Yönetim ve hocalarınız size destek oldu. Siz de bu desteğe layık olarak başarıyı elde ettiniz. Sizleri tebrik ediyorum. İnşallah bir dahaki sene de bu işi en üst seviyeye getirirsiniz. Samsun'u bayan voleybolunda Türkiye'de söz sahibi hale getirirsiniz' diye konuştu.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından şampiyon olan sporculara ve teknik heyete saat hediye etti. Ziyaret, şampiyonluk kupasıyla çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.