Merkeze uzak kırsal mahallelere olan ziyaretlerini devam ettiren Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Pınarçayır Mahallesi ziyareti esnasında karşılaştığı ve emekli olarak olduktan sonra ilçeye yerleşen Osman Polat ile bir süre sohbet etti.

KEŞKE DAHA ÖNCE DÖNSEYDİM
Emekli polis memuru Osman Polat, yıllardır gurbette olduğunu ve her zaman memleket hasreti çektiğini belirterek, "Yıllarca alnımızın akı ile devletimize hizmet ettik ve emekli olduk. Sayın Başkanımın emekli olan hemşerilerimize yapmış olduğu çağrıya uyarak biz de memleketimize döndük. Keşke imkanımız olsaydı da daha erken dönseydim" diye konuştu.

GELECEK 50 YILI PLANLADIK
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, emekli olan hemşehrilerine yapmış olduğu 'memleketinize dönün' çağrılarının karşılık bulmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Bizler de emekli olunca Havza'da yaşayacağız. İlçemizin gelecek 50 yılını planladık. Merkeze uzak mahallelerimize hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. Her fırsatta emekli hemşerilerimizi Havza'ya davet ediyoruz. Yapmış olduğumuz çağrılar cevap bulmaya başladı. Bildiğim kadarı ile birçok mahallemizde hemşerilerimiz emekli olarak memleketlerine geri döndü. Ev yaptırdı. Bu bizleri mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.