Samsunspor, final niteliğindeki maçta Vartaş Elazığspor'u Musa Aydın ve Ekigho'nun golleriyle 2-1 yenerek Play-Off umutlarını yeşertti, yarıştan kopmadı.

Maç öncesi şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulurken; kaptan Musa Aydın ve arkadaşları, gollerden sonra sevinmeyip asker selamı verdi

PERDEYİ KAPTAN AÇTI
PTT 1. Lig'in 27. haftasında Samsunspor, kendi sahasında Vartaş Elazığspor'u sezonun ilk yarısındaki maçta olduğu gibi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kırmızı-Beyazlı ekip, kendisi açısından final niteliği taşıyan maçtan galibiyetle ayrılarak puanını 37'ye yükseltti ve Play-Off umudunu devam ettirdi. PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle sahada taraftarından yoksun mücadele eden Samsunspor, 22. dakikada kaptan Musa Aydın'ın golüyle 1-0 öne geçti.

İLAÇ GİBİ GALİBİYET
32. dakikada kazanılan penaltı atışını Mustafa Sevgi kullandı, kaleciden dönen topu Ekigho filelere gönderdi. (2-0) Maçın ilk yarısı Samsunspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 53. dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topu Murat Kalkan filelere gönderdi ve skor 2-1 oldu. Sonraki bölümlerde Murat ve Mustafa'nın şutlarında kaleci Çağlar, farkın açılmasına izin vermedi. Kalan bölümlerde skor değişmedi ve Samsunspor, 2-1'lik skorla çok önemli bir üç puan aldı.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU - Selçuk KAYA