İzmir'de Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkma mücadelesi veren Poyracık Bilir Altay Spor Kulübü'nün başkanı Bilir Altay, prim için idman boykotu yapan futbolcularına, minik oyuncularla büyük bir ders verdi.

Play-off'a kalan takımın prim talebine olumlu yanıt veren Başkan Altay, yükselme grubundaki ilk maçında Ceyhan Altınyıldız ile 1-1 berabere kalan ve buna rağmen prime karşılık avans isteyen futbolculara, 'Alaçatı ve Seferihisar ile oynayacağımız maçları kazanın, sonra konuşalım' cevabını verdi.

Futbolcular prim için ısrar edip antrenman boykotu yapınca, Başkan Altay çok kızdı. Kulübün tüm oyuncularını kadro dışı bırakan Başkan Altay, Alaçatı ile oynanacak maça çıkmayacaklarını federasyona bildirirken, talimatlara göre küme düşmemek için de Seferihisar maçına U13 takımıyla çıkacaklarını açıkladı. Başkan Altay, dediğini yaptı ve Poyracık Bilir Altay - Seferihisar maçında sahaya U13 takımını sürdü. Poyracık Bilir Altay, bu karşılaşmaya 11 kişilik kadroyu bile tamamlayamadığı için rakibi karşısına 9 kişi çıktı.

'ABİLERİMİZİN YAPAMADIĞINI YAPTIK'
Kendilerinden 10 yaş büyüklere karşı oynayan minik futbolcular da heyecanlı olduklarını anlattı. Bu maça kazanmak için çıktıklarını söyleyen Burak Karım, 'Büyüklerimiz sahaya çıkmadığı için biz çıktık. Elimizden geleni yaptık ama olmadı, çok heyecanlıydık' derken sakatlanarak sahayı terk eden oyunculardan İsmail Eti ise, 'Abilerimizin yapamadığını yaparak sahaya çıktık. Gol atmak istiyordum ama atamadım, ayağıma top gelmedi' ifadelerini kullandı.