Ladik Belediyesi'nin 21. Geleneksel Akdağ Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında 3 Ağustos'ta düzenlediği 7. Ladik Yağlı Güreşleri'nde ağa seçilen Ladikli İşadamı İbrahim Ünsal, yarışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, Ladiklileri yemekte buluşturdu.

Belediye Mavi Göl Tesisleri'nde verilen yemeğe, Güreş Ağası İbrahim Ünsal'ın yanı sıra Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Sukas, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ve gurbetteki Ladikliler katıldı.

LADİK'İ HERKES BİLİYOR

80 bin lirayla Ladik Yağlı Güreşleri'nin güreş ağası olan İbrahim Ünsal, 'Bu yıl çok farklı güreşler izledik. Kırkpınar havasında geçen ve kıran kırana mücadelelerin olduğu güreşlerimizde tabi ki en büyük pay, Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı'ya ait. İnşallah her yıl böyle güreşler izleriz. Eksiksiz geçen bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler Ladik'in ismini daha önceleri çok duyuramamıştık ama şimdi güreşçilerimizle bir unvan kazandık. 'Nerelesin?' sorusuna 'Ladik' dediğimizde, 'Pehlivanlar diyarı Ladik mi?' sorusunu alıyoruz. Artık ilçemizi sadece güreşseverler değil, herkes biliyor. Özellikle bu yılki organizasyon ile bunu daha da perçinleştirdik" dedi.

YATIRIMLARINIZI LADİK'E YAPIN

Güreş ağası Ünsal'ın ardından konuşan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde herkesin emeği olduğunu belirterek, "İbrahim beye, güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Kendileri Ladik'te bu zamana kadar yapılan en yüksek miktardaki ağalık seçimini aldı. Nasip olursa seneye kendisini ağa elbisesiyle görmek ve önümüzdeki yıl, bu heyecanı daha da artırmak istiyoruz. Bizler Ladik'in namını sadece güreşlerle değil, tüm alanlarda duyurmak istiyoruz. Burada değerli iş adamlarımız var. Onlara büyük görev düşüyor. Gelin iş sahalarını memleketimizde açalım. Birlik olalım, gençlerimize iş imkanı sunalım. Artık dışarıya daha fazla göç vermeyelim. İnanın kazanan Ladik olacak. Sizlerden ricam yatırımlarınızı şirin ilçemize yapın" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ali Sukas da birlik beraberliğin artarak devam etmesini dileyerek, Ladik için anlamlı yemeği organize eden İş adamı İbrahim Ünsal'a teşekkür etti.