Aslen Havzalı olan ve bir dizi sendikal faaliyet için bölgede bulunan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

GELİŞİM MEMNUN EDİYOR
Görüşmede Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e sendikanın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Havza'nın dışında yaşayan bir Havzalı olarak ilçenin gelişiminden memnun olduklarını belirten Erdoğan, Başkan İkiz'e teşekkür etti.

BAŞARILARINIZ GURUR VERİYOR
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise sendikaların önemli birer sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, "Tüm sivil toplum örgütleri gibi sendikalar da önemli bir görev üstleniyor. Sizlere çalışanların hakları için vermiş olduğunuz mücadelede başarılar dilerim. Bir Havzalı olarak hemşerilerimizin önemli yerlerde olması bizleri gururlandırıyor. Biliyoruz ki bizler kadar gurbetteki Havzalı hemşehrilerimiz de memleketleri için çalışıyor. Ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.

Ziyarette Havza Belediye Meclis Üyesi İsmail Kurkmazlı ve Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu da bulundu.