Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Coşkun Esen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Belur'la birlikte AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Yılmaz Ersoy ve Ali Yiğit de yer aldı.

EĞİTİMDEN TAVİZ VERMEYİZ
Esen'e hayırlı olsun dileklerini ileten Belur, "Belediyemiz, okullar ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçemizdeki eğitimin kalitesini yükseltmek adına çok sıkı ilişki içerisindedir. İlçemizi her alanda yükseltirken eğitim alanında da geri bırakmıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine vereceğimiz her katkı geleceğimize yapılmış bir yatırımdır. Samsunumuzun ilçeleri arasında eğitimde en geride olan ilçe olarak bu alanda ilçemizi geliştirmek adına birçok çalışma başlattık. Eğitime yapılan yatırımlar bizler için asla taviz verilmemesi gereken yatırımlardır. Belediye Başkanı olarak geçtiğimiz dönemde olduğu gibi öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapmaya, okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Sayın Müdürüm inşallah bölgemize çok güzel hizmetler yapacaktır. Bizlerde elimizden geldiğinde yardımcı olacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitim hizmetlerinde kurumlarla uyum içinde çalışarak eğitimin kalitesini yükseltmek için çaba harcayacaklarını ifade etti.