Samsun'un Terme İlçesi'nde Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş (YEDAŞ) tarafından ilçenin bazı cadde ve sokaklarında elektrik kablolarının yeraltına indirilmesi çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Şenol Kul, "Görüntü kirliliğine neden olan, zaman zaman da tehlike arz eden elektrik hatları, modern bir kente yakışır şekilde yer altına alınıyor" dedi.

'GELECEĞİN ŞEHRİNİ KURUYORUZ'
İlçede, elektrik, Telekom ve altyapı çalışmalarının, planlanan üst yapı ve kent estetiğini geliştirici projeler için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Kul, "Böylece hem görüntü kirliliğinden hem de tehlikeli elektrik hatlarından kurtulmuş olacağız. Çalışmalarından dolayı YEDAŞ'a teşekkür ediyoruz. Artık Terme modern bir kent görünümü kazanıyor. Geleceğin şehrini kurmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

YAŞAM KALİTESİ ARTACAK
İnsana hizmet ederken şehri daha yaşanabilir kılmak için dönüşümlere de imza atılması gerektiğini ifade eden Başkan Kul, "İnsan ve şehir ikiz kardeş gibidir, birinin mutsuzluğu diğerini doğrudan etkiler. Hem şehre hem de insana yatırım yaparak Terme'nin mutluluğunu daim kılıyoruz. Vizyon projelerle şehri değiştirerek yaşam kalitesini artıracağız. Artık zaman kaybetmeden birçok mahallede projelere imzamızı atıyoruz. Modern Terme'yi oluşturmak adına şehrin gelişimi için gece gündüz çalışan kadrolarız. Dönüşüm yalnızca fiziksel olmaz. Ekonomik ve sosyal kalkınma ile de dönüşümü tamamlayacağız. Terme'nin yüksek standartlara kavuşmasına vesile olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum" dedi.