Edinilen bilgilere göre Samsun'un Bafra İlçesi Dededağı Mahallesi'nde ikamet eden 75 yaşındaki N.Ç. bir süredir prostat tedavisi görüyordu. Defalarca kez prostat ameliyatı olan ve bunalıma giren şahıs not bırakarak intihar etmek istedi.

AİLE FERTLERİ KURTARDI

Bıraktığı not kağıdına, "Hastalığımdan ötürü çok bunaldım. Defalarca prostat ameliyatı oldum artık dayanamıyorum. Ölümümden kimse sorumlu olmasın diye bu notu bırakıyorum" diye yazdı ve daha sonra hazırladığı iple kendisini asarak intihara teşebbüs etti. Aile fertlerinin durumu fark etmesi üzerine yaşlı adamı ipten aldılar ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdiler.

HAYATİ TEHLKİKESİ SÜRÜYOR

Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından intihar girişiminde bulunan şahıs Bafra Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. İntihara teşebbüs eden 75 yaşında ki N.Ç'nin hayati tehlikesi sürerken olayla ilgili Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı.

Ümit CEYLAN