Transferin hızlı takımlarından Samsunspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giyen Ahmet Cebe ve Kayserispor'dan Ömer Kandemir'i kadrosuna kattı. Bu iki futbolcu Samsunspor'un akşam antrenmanında takımla birlikte çalıştı. Öte yandan Fransa'nın Auxerre takımında forma giyen Samed Kılıç'ın da Samsun'da olduğu, evrakları yetişmediği için takımla birlikte antrenmana katılmadığı belirtildi.

Hafta sonu Rize'de oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesinde çalışmalarını Nuri Asan Spor Tesisleri'nde tek antrenmanla sürdüren Samsunspor, Teknik Direktör Alpay Özalan yönetiminde çalıştı. Teknik heyet ve futbolcular, takıma yeni katılan ve ilk antrenmanına çıkan Ahmet Cebe ve Ömer Kandemir'i alkışlarla karşıladılar. Antrenmanın ilk bölümünde takımla beraber çalışan yeni transferler, çalışmanın ikinci bölümünde ise takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Öte yandan Geçen sene Sivasspor forması giyen Ahmet Cebe, 26 karşılaşmada forma giyip 1 gol attı. Geçen seneyi Bandırmaspor'da kiralık olarak geçiren Ömer Kandemir, 27 karşılaşmada 3 gol kaydetti.. Geçen sene Fransa Lig 2'de Auxerre forması giyen Samed Kılıç ise 19 karşılaşmada 2 gol atma becerisi gösterdi.

Kırmızı-beyazlıların evrakları yetişmeyen Samed Kılıç ile yarın sözleşme imzalayacağı belirtildi.