Yeni vizyona giren "Ateş" filminin genç oyuncusu Büşra Ayaydın tesettüre girdi. Pek çok dizi ve reklam filminde yer alan güzel oyuncu, son filmi "Ateş"te zorla evlendirilmek istenen genç bir kızı canlandırıyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre yaklaşık 2 ay önce tesettüre giren Ayaydın, "Bunun filmle hiçbir alakası yok. Çekimler çok önceden bitmişti zaten. Aslında küçüklükten beri kapanmak istiyordum. Sektöre çok küçük yaşlarda girdiğim için hayatım kendiliğinden şekil aldı. Yaşım ilerledikçe hayatı, kendimi sorgulamaya başladım. Ailem muhafazakar değil fakat bu kararımı verirken en büyük destekçim onlardı. Çevremden olumsuz tepki almadım" açıklamasında bulundu.

Daha önceleri çok sabırsız olduğunu ifade eden genç oyuncu, sabretmeyi ve şükretmeyi öğrendiğini belirterek, "Yeni mottom, 'Rızkımı veren Hüdadır, kula minnet eylemem' oldu. Allah'a hep dua ediyorum. Kararımdan da kesinlik dönüş yok" diye konuştu. 22 yaşındaki Ayaydın, 2 Eylül'de "Siccin 3" filmiyle tekrar beyaz perdede olacak.