Keremcem ve sevgilisi Ezgi Asaroğlu, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu. Ezgi Asaroğlu kendisine yöneltilen "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Anı yaşıyorum. Evlilik hayalim yok" yanıtını verdi. Keremcem ise 1 ay önce evliliğe sıcak baktığını belirtmişti. Keremcem, sevgilisi Ezgi Asaroğlu'nun bu sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

KEREMCEM HAKKINDA

Şarkıcı ve oyuncu Keremcem, gerçekte 28 Aralık 1977, resmi kayda göre ise 5 Ocak 1978 tarihinde Milas'ta doğdu. İlköğrenimini Milas Sakarya İlkokulu'nda gördü. Aslen Muğlalıdır. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2003'te mezun oldu. Gitar çalmaya lise yıllarında başladı, sözü ve müziği kendisine ait ilk bestesi olan ve ilk albümünde de yer alan 'Elimde Değil' şarkısını 1996'da Ankara'da yaptı.

2001'de Yonca Evcimik'in teşvikiyle İstanbul'a geldi. Yine onun vasıtasıyla 2004'te Aykut Gürel'le çalışmaya başladı. 2004'te ilk albümü Eylül, İrem Records etiketiyle piyasaya çıktı. 'Nerelere Gideyim', 'Pardesü', 'Ağlayalım Beraber' ve 'Aşk Oyunu' gibi sevilen şarkılarını içeren bu albüm ona 'Popsav' ve 'Altın Kelebek'ten 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı' ödüllerini getirdi.

Keremcem, 2014 yılında Oyuncu Seda Güven ile Paris'te evlendi, 2015 yılında ise çift yollarını ayırdı.