Fransa Ligi'nde en yakın rakibine 30 puan fark atarak şampiyonluğu garantiliyen PSG' transfer çalışmalarına erken başladı. Uzun süredir spor kamuoyunda Cristiano Ronaldo ile Paris ekibinin ilgilendiği ve ünlü yıldız için Madrid kulübüne astronomik ücretler ödemeye razı olduğu iddia ediliyordu. Bu iddiaları kuvvetlendiren ve gelecek sezon Ronaldo'nun Paris ekibinde forma giyeceği yönündeki istihbaratları güçlendiren bir gelişme yaşandı. Ronaldo'nun Paris'e yaptığı ziyaret öncesinde PSG Başkanı Nasser El-Khelaifi ile görüşmesi, bu görüşmenin transfer görüşmesi olabileceğini düşündürdü.

France Football'un yaptığı habere göre Wolfsburg ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında 1 günlük arayı değerlendiren ve Paris'e giden Ronaldo, Costes Oteli'nde Paris başkanıyla uzun bir görüşme yaptı.

TEKNİK DİREKTÖR MOURİNHO OLACAK!

Gündeme bomba gibi düşen ve uzun süredir spor kamuoyunu meşgul eden bir diğer iddia ise, gelecek sezon ünlü teknik adam Mourinho'nun PSG'yi çalıştırma ihtimali olarak biliniyor. Sky Sports'un iddiasına göre Paris ekibi Mourinho ile her konuda anlaştı.