Samsun İlkadım Rotary Kulübü ve Mavi Işıklar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklığında gerçekleştirilecek Bedensel Engelliler Yaz Kampı'nın açılış kokteyli Canik İlçesi Mavi Işıklar Merkezi'nde yapıldı.

Açılış kokteylinde konuşan Samsun İlkadım Rotary Kulübü Başkanı Bülent Pamuk, "Etkinliğimze, 8 farklı şehirden 24 engelli vatandaşımız katıldı. Samsun'daki engelliler derneklerinden de 12 arkadaşımız katıldı. 4 gün boyunca Atatürk'ün şehri Samsun'u gezdireceğiz. Rehabilitasyon programlarımız var, oyunlar, eğlenceler düzenliyoruz. Burdan mutlu şekilde yollamak istiyoruz. Ne kadar çok kişiye dokunursak o kadar mutlu oluyoruz. Yüzlerindeki tebessüm, mutluluk bizi çok mutlu ediyor" dedi.

EŞİ BENZERİ YOK

Bu etkinliği her sene kalabalık bir ekiple düzenlediklerini ifade eden Pamuk, "Mavi Işıklar, bize bu konuda çok kolaylık sağlıyor. Misafirlerimiz giderken buraya hayranlıklarını belirtiyor. Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir tesis. Sabah 9'dan akşam 5'e çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bütün engelli vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Berk ASKAR