Fenerbahçe'de son dönemde yaşanan iç problemler, gelecek sezon birçok futbolcunun kulüpten ayrılmasına neden olacak. Caner Erkin'in Inter ile prensipte anlaşmasının ardından, spor kamuoyunda konuşulan bir diğer isim Mehmet Topal oldu. Topal için sezon başında 6 milyon Euro bonservis bedeli veren ve oyuncuyu iki kez isteyen Ada kulübü Tottenham'ın, sezon sonunda istediğini alması bekleniyor.

MAYIS AYINDA SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Fenerbahçe ile sözleşmesi Mayıs ayında bitecek olan milli futbolcu, yıllık 2 milyon Euro garanti ücret ve maç başına 10 bin dolar alıyordu. Sözleşmenin bitmesinden sonra Fenerbahçe ile tekrar masaya oturmak isteyen Topal'ın, aldığı ücrette artışa gidilmesini istemesi bekleniyor. Fakat Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması halinde Topal'ın istediği ücretin verilmeyeceği ve anlaşma zeminin son derece zor olduğu ifade ediliyor.

BONSERVİS BEDELİ OLMADAN ALACAKLAR

Sezon başında iki kere Fenerbahçe'nin kapısını çalan ve 6 milyon Euro gibi rakamları Fenerbahçe yönetimine sunan Tottenham yetkilileri, Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Topal'ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak.

PRENSİPTE ANLAŞTILAR

Spor kamuoyunda çıkan iddialara göre Ada kulübü ile Topal prensipte anlaştı fakat Topal Fenerbahçe ile masaya oturmak ve masadan çıkacak sonucu bekliyor. Ailesi de Topal'ın İngiltere'ye gitmesine olumlu bakarken, gelecek sezon Mehmet Topal'ın Ada ekibinde top koşturması büyük bir olasılık olarak gösteriliyor.