Uzun süredir Lucescu ile ilgilenen ve gelecek sezon takımın başında Rumen teknik adam Mircea Lucescu'yu görmek isteyen Trabzonspor'da, devreye Galatasaray'ın da girmesi moralleri bozdu. Muharrem Usta'nın başkanlık yarışında vaat ettiği ve seçilirsem Trabzonspor'a Lucescu'yu getireceğim dediği biliniyor. Rumen teknik adamla Trabzonsporlu yetkililerin görüştüğü de iddia edilirken, ünlü hocanın Galatasaray'la el sıkışmasına %85 gözüyle bakılıyor.

LUCESCU %85 GALATASARAY'DA

İç karışıklık yaşayan Ukrayna'da bu sezon kalmak istemeyen fakat Shaktar Başkanı'nın ricasını kırmayarak sezon sonuna kadar Ukrayna ekibinde kalacağının garantisini veren Lucescu, gelecek sezon yüksek ihtimalle Türkiye'ye gelecek gibi görünüyor. Ünlü teknik adam Türkiye dışında birçok ülkeden teklif yapılırken, Lucescu'nun geçmişte çalıştığı için Türkiye'yi tercih edeceği düşünülüyor.

AİLEYE YAKIN KAYNAKLAR: GALATASARAY'LA ANLAŞTI

Lucescu ailesine yakın kaynakların verdiği istihbarata göre, Mircea Lucescu Galatasaray'la anlaştı. Dursun Özbek ile görüşen teknik adamın, Özbek'in projelerini değerlendirdiği ve Galatasaray'a gelmeye ikna olduğu belirtiliyor. Ukrayna ekibi Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkarken, Ukrayna Kupası'nda da yarı final oynayacak. Ayrıca, Ukrayna Ligi'nde lider Kiev'in 5 puan gerisinde bulunuyor.