25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Havza Yağlı Pehlivan Güreşleri Güreş Ağası Bayram Dağlı, ilçe protokolü ile düzenlediği yemek ile biraraya geldi.
Osmanlı Sofrası Tesislerinde düzenlenen akşam yemeği sonrası konuşma yapan Güreş Ağası ve Kardeşler İnşaat Sahibi İşadamı Bayram Dağlı, davete eşlik eden protokol üyelerine teşekkür etti.

GÜREŞ GURURUMUZ

Düzenlenen yemekle ilçedeki birlik ve beraberliğe katkı sunmak istediklerini ifade eden Dağlı, "Havza ve bölgemiz, güreşin sevildiği ve iyi güreşçilerin yetiştiği bir alan. Bunun en güzel örneği Dünya Şampiyonu olan Havzalı Muhammet Furkan kardeşimiz. İlçemizden daha fazla şampiyon çıkması adına güreşe ve güreşçilere olan desteğimiz devam edecek. Her zaman bizlerin yanında olan ve bizlere destek veren Belediye Başkanım Sayın Murat İkiz'e ve güreşlerimizin organizasyonunda büyük emeği olan güreş komitemize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile ilçemize yeni atanan Sayın Kaymakamımız Metin Yılmaz'a da 'Hoşgeldiniz' der, görevinde başarılar dilerim" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Murat İkiz ise Güreş Ağası Dağlı'ya birlik beraberlik adına verilen davetinden ötürü teşekkür ederek, "Güreş Ağamıza bir kez daha ilçemize ve güreşe vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederim. Bu davet ile sadece güreşlere değil, ilçemize verdiği desteği bir kez daha gösterdi" diye konuştu.