Transfer döneminin en hareketli takımlarından bir tanesi olan Fenerbahçe'de yıldızların belirsizliği sürüyor. Özellikle iç transferde birçok oyuncunun sözleşmesinin bitecek olması ve halen daha resmi sözleşme önerilmemiş olması, yıldız futbolcuları harekete geçirdi. Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner Erkin'in gelecek sezon Fenerbahçe'de olmaması yüksek ihtimal olarak görülürken, 3 futbolcunun da menajerlerine talimat verdiği iddia edildi.

10 MAYIS'A KADAR SÜRE

Bilindiği gibi Caner Erkin'in Inter'le, Mehmet Topal'ın Tottenham'la ve Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'la temasta olduğu iddia ediliyor. Topal için Tottenham ekibi 6 milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkarırken, oyuncuya bonservis bedeli ödemeyecek olmaları da Tottenham'ın elini güçlendiriyor. Topal ile Gönül'ün menajerlerine 10 Mayıs'a kadar anlaşamazsanız, takım bulun dediği öğrenilirken, 10 Mayıs'tan sonra Gönül ve Topal'ın yeni takımları belli olabilir. Caner Erkin konusunda ise belirsizlik tam anlamıyla devam ediyor.

CANER'İ İSTEMİYOR

Teknik direktör Perreira ile sorun yaşayan ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin'i kadroda ve takımda görmek istemeyen ünlü teknik adam, gelecek sezon takımın başında olması halinde Erkin'i düşünmüyor. Yönetim tarafından affedilmesi ve gelecek sezon Perreira'nın takımdan ayrılması halinde Caner Erkin'in kadroda yer alabileceği ifade ediliyor. Perreira Fenerbahçe'de kaldığı takdirde ise, Caner Erkin ile Fenerbahçe'nin yolları ayrılacak deniliyor.