'Vertu Kadını Özeldir' sloganı ile yola çıkan ve ayrıcalıklı hizmeti Samsunlularla buluşturmaya hazırlanan Vertu Güzellik Merkezi, görkemli bir törenle açıldı. Vertu'nun açılışına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve çok sayıda davetli katıldı.

ATAKUM İÇİN GÜZEL BİR MERKEZ

Açılışta konuşma yapan Başkan Taşçı, 'Vertu, Atakum için güzel bir merkez olacak. İlçemiz hızla büyüyor. Bunun için Vertu Güzellik Merkezi gibi önemli işletmelerin artması gerekiyor. Böyle güzel yerler açıldıkça Atakum daha da gelişecek, istihdam artacak ve iş yeri sahipleri kazanacak' dedi.

AYRICALIK KATACAĞIZ

Vertu Güzellik Merkezi hakkında bilgi veren Derya Akman Sarıkaya ise, '17 yıldır güzellik hizmeti veriyorum. İşime ve kendime güveniyorum. Vertu 'Meziyet, bir işi olduğundan daha üstün yapmak' demektir. İşimizi ismimize layık bir şekilde yaparak güzellik sektörüne ayrıcalık katacağız. 250 metrekarelik ferah ve modern bir şekilde dizayn edilmiş merkezimizde, müşterilerimizin işlemlerini yaptırırken rahat edebilmeleri için çocuk oyun alanlarımız da yer alıyor. Kuaför ve saç tasarımından cilt bakımına, lazerden kalıcı makyaja kadar birçok güzellik alanına yer vereceğimiz merkezimizde, kaliteli hizmeti Samsunlular ile buluşturacağız' şeklinde konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜR

Açılışa katılan herkese teşekkür eden Sarıkaya, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ' Vertu Güzellik Merkezi'nin hayata geçmesinde kuzenim Murat Akkaya, ablam Hülya Kaya, eşim ve ailem büyük destek verdi. Hepsine emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. İşinizi iyi yapıyorsanız ayakta kalırsınız. Bizler Vertu olarak işimizi en güzel şekilde yapıp ismimizi en iyi şekilde duyuracağız.'