Belirledikleri eğitim metodu ile eğitim dünyasında yeni bir çığır açan Özel Atakum Kültür Okulları, velilerden tam not aldı.
Bir ülkenin geleceğinin o ülke insanının göreceği eğitime bağlı olduğunu ifade eden Özel Atakum Kültür Okulları İlkokul Müdürü Halis Ocak, Samsun'da eğitim ve öğretime katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

YORULMAK YOK

Özel Atakum Kültür Okulları Didem Sezer ise törende yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Yeni bir eğitim öğretim dönemine başlamış bulunmaktayız. Sizlerin en değerli varlığı artık bizlerin en kıymetli emanetidir. Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, yorulmamak üzere çıktığımız bu güzel yolculukta her günümüz bugün gibi neşeli ve tebessüm dolu olsun. Yeni eğitim öğretim yılını kutlar, hepimiz için huzur, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını temenni ederim."

GÜÇLÜ EĞİTİMCİ KADROSU

Özel Atakum Kültür Okulları Kurucusu Ayşe Saral ise törendeki konuşmasında, 'Samsun'daki eğitim sistemine getirdiğimiz farklı bakış açıları ve yeniliklerimizi ile bu yıl da adımızdan söz ettireceğimizden eminiz. Güçlü öğretmen kadromuz ile sağlıklı ve üst düzey düşünebilen nesiller yetiştirmeyi hedef edindik ve bu felsefe ile yola çıktık. Kültürlü bir gelecek için Özel Atakum Kültür Okuları" ifadelerine yer verdi.