Haberaks TV'de Cuma günleri yayınlanan Engelsizsiniz programı kapılarını Haber Radyo için açtı. Mete Kahraman'ın hazırlayıp sunduğu Engelsizsiniz özel yayınında, Haber Radyo'nun 5 yılını kutlamasına tanıklık etti. Üç ayrı stüdyoda gerçekleşen özel yayında, Haber Radyo'nun aktif yayıncılarının yanı sıra geçmiş dönemlerde program sunmuş isimler ve Haber Medya çalışanları kutlamaya dahil oldu.

3 AYRI STÜDYODA CANLI YAYIN

Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu'nun stüdyo konukları olan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ile Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Radyo'nun 5. yıl kutlamalarına katıldı.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Haber Radyo'nun başarılarıyla gurur duyduklarını ifade eden Şenocak, "Bölgesel basının da fazlasıyla geleceği olduğuna kanaat getirdik. Bu nedenlerle gazetemizi, televizyonumuzu ve radyomuzu daha fazla güçlendirdik. Haber Radyo'nun birbirinden değerli çalışanları ve dinleyicileriyle yoluna bundan sonra da emin adımlarla yürüyeceğine inanıyorum. En samimi duygularımla yıldönümümüzü kutluyorum" dedi.

KALİTELİ İŞLERE İMZA ATILIYOR

Haber Radyo'nun beş yıl önce yola çıktığında radyo yayıncılığının bitme noktasında olduğunu dile getiren Uzun ise, "O dönemde çok daha iyi bir platform kurarak, radyo yayınclığının çok iyi noktalara gelebileceğini dile getirdik ve bu yolculuğa başladık. Yaptığımız tüm diğer işlerde olduğu gibi bu noktada da kaliteli bir iş olsun istediğimiz için adını 'Haber Radyo' koyduk. Bu zamana kadar yoluna emin adımlarla devam eden radyomuzun bundan sonra da aynı kararlılıkla ve kaliteyle dinleyicisiyle buluşacağına eminim. Tüm bu başarıda emeği olan başta Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum. Nice 5 yıllarda buluşacağımıza olan inancım tam" diye konuştu.