Sözcü'nün haberine göre, eski eşi Kaan Tangöze'nin ihaneti sonucu zor günler geçiren Seçkin Piriler kötü günleri atlatmak için psikolojik tedavi gördüğünü belirtti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen Piriler, muhabirlere içini döktü.

Seçkin Piriler, gazetecilerin şu anki durumunu sorması üzerine, 'Tabi ki kolay şeyler yaşamadım. Benim zaten başıma ne geldiyse kıskanç bir kadın olmadığımdan dolayı geldi, Psikolojik tedavi gördüm hala da devam ediyor.

İş hayatımı durdurmuştum. Şimdi tekrar çalışmak zorundayım, alışmaya çalışıyorum' dedi. Eski eşi ile görüşüp görüşmediği sorulduğunda eski manken, 'Çocuklar hiçbir şey bilmiyor, onlara söylemedik. Onlar için bir araya gelip evcilik oynuyoruz' ifadelerini kullandı.

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

1980 doğumludur. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkaran Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir.

24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.