Samsunlu tekvandocular son 6 ayda katıldıkları 3 ayrı şampiyonada elde ettikleri 7 kupa ile önemli bir başarıya imza attı. Yıldızlar ve Ümitler Tekvando İl Şampiyonası seçmelerinin açılış töreninde sporcuları tebrik eden Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, antrenörlere ve derece yapan sporculara plaket verdi.

KIYASIYA MÜCADELE

Türkiye Tekvando Federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar ve Ümitler Tekvando İl Şampiyonası tüm hızıyla sürüyor. Kilolarında rakipleriyle karşılaşan sporcular madalya kazanabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Ayrıca şampiyonanın açılış törenine katılan Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, son 6 ay içerisinde yapılan ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Samsun'a 7 kupa kazandıran antrenörlere ve sporculara plaket verdi. Turnuvanın açılış törenine TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Boks İl Temsilcisi Mustafa Bilir ve çok sayıda aile katıldı.

6 AYDA 7 KUPA

Samsun'un tekvando branşında ülke genelinde çok iyi yerde olduğunu belirten İbrahim Uzun, "Samsunlu sporcularımız son 6 ayda katıldıkları üç çeşit şampiyonada 7 kupa kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Her yıl bu sporcularımız ilimizi, ülke ve dünya genelinde katıldıkları şampiyonalarda en iyi şekilde temsil ediyor. Onları ve antrenör arkadaşlarımızı göstermiş oldukları bu başarılardan dolayı yürekten kutluyorum. Samsun tekvando kategorisinde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada başarılı istikrarını sürdürecek. Bizlere destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş'a ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

PLAKETLER VERİLDİ...

Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando İl Temsilcisi İbrahim Uzun, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda kupa kazanma başarısı gösteren antrenör ile sporculara plaketler verdi.

Salim YILDIZ