Başkan Kul, Antalya'da düzenlenen Avrupa Minikler Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Hasret Şahin'i altınla ödüllendirdi.

GURURUMUZ OLDU

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Antalya'da yapılan, 2. Avrupa Minikler Tekvando Şampiyonası'nda tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazanan Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü'nün tekvandocusu Hasret Şahin'i altınla ödüllendirdi. Hasret Şahin ile birlikte Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli, Okul Müdürü Mustafa Atınç Kasapoğlu ve antrenör Murat Özden'i makamında kabul eden Başkan Şenol Kul, "Hasret'in başarısı, çalışmanın, disiplinin ve emeğin başarısıdır. Gurur duyduk" dedi.

HER ZAMAN DESTEK

Terme Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarına vurgu yapan Kul, "Gençlerin spor yapmasını sağlamak, vatandaşlarımızı spora yönlendirmek için her türlü desteği veriyoruz. Bu kapsamda ilçemizi, sportif müsabakalarda ulusal ve uluslararası platformlarda temsil eden sporcularımıza destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hasret, bizim gururumuz. 2016 yılının da aynı şekilde başarılarla geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.