Samsun'un Çarşamba İlçesi Dumlupınar İlköğretim Okulu yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri lösemili çocuklar için panayır düzenledi. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin birer hafta arayla düzenledikleri panayırda, annelerin yaptırdıkları yiyecekler ile öğrencilerin yaptıkları el ürünleri eserler satışa sunuldu.

HEDİYELER VERDİLER
Velilerin yoğun ilgi gösterdiği panayırdan elde edilen gelirin tamamı Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ne (LÖSAM) teslim edilmek üzere her sınıftan birer öğrenci temsilcisi ile öğretmenler Duygu Odabaş ve İbrahim Ünlü Samsun'a geldi.

Öğretmen ve öğrencileri, LÖSAM NADEP binasında LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danıymaz ve tedavi gören çocuklar karşıladı. Minik yürekler, yanlarında getirdikleri hediyeleri de NADEP binasında kalan lösemili çocuklara verdi.

ÇOK MUTLU OLDUK
LÖSAM Yönetim Kurulu üyesi Sema Danışmaz, öğrencilerin katkısından dolayı çok duygulandıklarını belirterek, "Minik yüreklerimizin böyle bir yardım yapmaları bizleri son derece mutlu etti. Kendileri gibi, minik yürekli kardeşleri için yaptıkları bu katkı bizleri de duygulandırdı. Okul iradecilerine, öğretmenlerine ve velilere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Fen Bilimleri Öğretmeni Duygu Odabaş ise, "Sınıfımda ders gördüğümüz sırada öğrencilerimden biri, lösemili çocukların neden saçlarının kazındığını sorunca ben de cevap verdim. Öğrencilerimin tamamı yardım edebilmek için bir şeyler yapmak istediler. Daha sonra bu tüm okula yayıldı. Böylelikle okulumuzda 5, 6, 7 ve 8. sınıflarımız her hafta panayır yaptı. Buna, okul yönetimimiz, öğretmen arkadaşlarımız ve velilerimiz de ellerinden gelen katkıyı sağladı. Oklumuzdaki tüm öğrencilerimiz bu sosyal projeye destek olurlurken, gözlerindeki paylaşım duygusu her şeye değdi" diye konuştu.

Bayram OK

Yeşilyurt AVM'den LÖSAM'a tam destek