10 ayı aşkın süredir Samsun Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten ve Ankara'ya tayini çıkan Mücahit Taşkın, veda ziyaretleri kapsamında Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u makamında ziyaret etti.

HABER MEDYA'YA ÖVGÜ

Haber Medya Grubu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Taşkın, "Yaklaşık 10 aylık görev sürem boyunca ilgiyle takip ettiğim Haber Gazetesi, aslında yaptığı ve ulaştığı başarılı habercilik anlayışıyla yaygın basın düzeyinde. Haber Medya Grubu, sadece Samsun'da yaşayanların değil, Türkiye ve dünya genelinde tüm Samsunluların ilgiyle takip edebileceği nitelikte bir kuruluş. Bu anlamda Haber Medya Grubu'na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve devamını diliyoruz" dedi.

BAŞARI DİLEDİ

Uzun, Taşkın'a Samsun Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü'nde görev yaptığı süre zarfında başarıyla yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarı diledi.

Foroğrafaltı: Samsun Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mücahit Taşkın, çıkarmış oldukları 'Gazeteciler için Basın Kartı Rehberi' el kitapçı ile ilgili Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'a bilgi verdi.

Emre PANK