Adı bebek katili . Kim ne derse desin, kurttan kuzu olmuyor. Dünün bebek katilleri şüphesiz bugünün de bebek katilleri. Bebek katili demek Öcalan ve PKK terör örgütü demek. Öcalan'ın uzun yıllardır 1999'dan beri İmralı'da hükümlü olması onu temize çıkarmaz.

PKK terör örgütünün dün olduğu gibi bugünde döktüğü masum insanların her damla kanında vebali, suçu ve günahı vardır. Ne dün pişman olmuş ne de bugün pişman değildir. PKK terör örgütünün attığı her adım Öcalan'ın eseridir. Bu tuzak onun tuzağı bu hainlik onun talimatı.31 Temmuz 2018 günü bütün Türkiye'yi sarsan hepimizin yüreğini yakan o haber Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden geldi. Bir anne ve 11 aylık bebeği özel otomobilleri ile seyir halinde iken PKK'lı hainlerin yola tuzakladığı EYP bombanın infilak etmesi sonucu şehit oldular. Havaya uçurulan o otomobilin hali hiç gözümüzün önünden gitmiyor. Orada insanlık suçu işlendi .Kahraman bir Astsubayımızın ziyaretin dönen 25 yaşındaki eşini ve 11 aylık bebeğini katlettiler. Artık o otomobil PKK terör örgütü gerçeğini ortaya koyan çok önemli bir kanıttır. PKK terör örgütü tarafından havaya uçurulan o otomobili Açık Hava Müzesinde sergilemeliyiz. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Çünkü PKK terör örgütü yabancı ülkelerde itibar görüyor, taraftar buluyor. Özellikle yabancılara yani bütün dünyaya PKK gerçeğini açık ve net bir şekilde göstermeliyiz. Bunu yapmak için ülke ülke gezmeye hiç gerek yok. İstanbul Türkiye'nin en önemli bir şehri ve dünyanın başkenti gibidir. İstanbul dünya'da en çok bilinen her mevsim yabancı ülkelerden ,her milletten turist ağırlayan değeri hiç azalmayan bir dünya şehirdir. Dünya insanlarının özelliklede Avrupalıların en çok güvenle gezdiği bu tarihi şehirde Bebek Katili ve PKK gerçeğini bütün herkese anlatacak basit ama anlamlı bir açık hava müzesi yapılmalı. Bunun içinde en doğru yer Sultanahmet Meydanı veya Ayasofya Müzesinin önündeki alandır. PKK'nın bebek katili bir terör örgütü olduğunu Yüksekova'daki hain tuzakta havaya uçurulan o otomobili açık hava müzesinde sergileyerek gösterebiliriz. Tıpkı İstanbul Eyüp'te 15 Temmuz hain darbe girişiminde tankların ezdiği bir otomobilin Eyüp Sultan'a ziyarete gelenlere cam müze içerisinde sergilendiği gibi. PKK gerçeğini ve PKK'lı Bebek Katillerini bütün dünyaya sergilemekten çekinmeyelim. Eğer bunu yapmaz isek Astsubay eşi 25 yaşındaki o şehit anneye ve 11 aylık şehit bebeğine boşuna gözyaşı dökmeyelim. PKK'lı bebek katillerinin yanında ve arkasında olan kim varsa bütün bebek katillerini onların gözlerinin içine sokalım. belki vicdanları sızlar da akılları başlarına gelir.

Bebek katillerinin havaya uçurduğu üzerinde kadın ve bebek kanı olan o otomobil İstanbul'un göbeğinde Sultanahmet Meydanı veya Ayasofya Müzesinin önündeki alanda oluşturulacak bir açık hava müzesinde sürekli sergilenmelidir Bu ülkenin sıradan vatandaşları olarak bunu istiyoruz ki, bebek katilleri hiçbir şekilde korunmasınlar ve deşifre edilsinler. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderlik yapmasını istiyoruz. Umarım bu talebimiz yetkililer tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza mutlaka iletilir. Bir şehit yakını olarak bu konuyu Cumhurbaşkanımızın değerlendireceğine inanıyorum. Çünkü yüreğimizi yakan,canımızı acıtan o hain olayın bir daha hiç yaşanmaması için o otomobil dünyanın başkenti İstanbul'a herkese gösterilmelidir.