Trendyol Süper Lig'de heyecan kaldığımız yerden devam ediyor. 36. hafta programı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı ve futbolseverleri heyecanlandıran bir detay ortaya çıktı:

Trendyol Süper Lig

Tüm maçlar 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da aynı anda oynanacak!

Beşiktaş’ta, Hatayspor mesaisi devam etti Beşiktaş’ta, Hatayspor mesaisi devam etti

Bu tarihi futbol gecesinde liderlik mücadelesi de kızışacak. Fenerbahçe, Kayserispor'u konuk ederek zirve yolunda önemli bir adım atmak isteyecek. Trabzonspor, İstanbulspor ile kozlarını paylaşırken, Galatasaray, Fatih Karagümrük deplasmanında zorlu bir mücadelenin içinde olacak.

Mücadelenin diğer önemli maçlarında ise Konyaspor, Samsunspor'u ağırlarken, Adana Demirspor, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Sivasspor, RAMS Başakşehir'i konuk edecek ve Kasımpaşa, Antalyaspor ile puan mücadelesine girecek. Corendon Alanyaspor, Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak ve Hatayspor, MKE Ankaragücü'nü yenmek için sahaya çıkacak. Pendikspor ise Çaykur Rizespor'u konuk ederek bu heyecan dolu futbol gecesinde yer alacak.

36. hafta, çok kritik öneme sahip. Bu maçların sonuçları, şampiyonluk ve avrupa kupalarına katılım mücadelesinde belirleyici olacak. Tüm futbolseverleri, bu tarihi futbol gecesine tanık olmaya ve Süper Lig'in heyecanını doyasıya yaşamaya davet ediyoruz!

Editör: Arda KERSU