Çivisiz Yapı Harikası: 658 Yıllık Mahmut Bey Camii UNESCO Listesinde! Çivisiz Yapı Harikası: 658 Yıllık Mahmut Bey Camii UNESCO Listesinde!

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, 2024 yılı için belirlenen kurban hisse bedellerini açıkladı. Buna göre, yurt dışı hisse bedeli 3.500 TL, yurt içi hisse bedeli ise 11.000 TL olarak belirlendi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, 2024 yılı kurban hisse bedellerini kamuoyuyla paylaştı. Yaptığı açıklamada, vakfın bu yılki kurban organizasyonu için belirlenen hisse bedellerini duyurdu.

Aydın, yurt dışında kurban kesmek isteyenler için hisse bedelinin 3.500 TL olduğunu belirtirken, yurt içinde kurban kesmek isteyenler için ise hisse bedelinin 11.000 TL olarak belirlendiğini ifade etti.

İhlas Vakfı'nın bu yılki kurban organizasyonunda da, geleneksel olarak yurt içi ve yurt dışında olmak üzere iki farklı seçenek sunulduğu görülüyor. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen bağışçılar, kendilerine uygun olan hisse bedelini tercih ederek vakfa destek olabilecekler.

Editör: Ismail Usta