Bu ülkede vatan için, bayrak için millet için gözünü kırpmadan bedel ödeyen kim derseniz, listenin en ön sıralarında Karadeniz'in civan delikanlılarını görebilirsiniz. Mübarek ramazan günü bile Karadeniz'e şehit ateşi düşmeye, şehadet listesine yeni isimler yazılmaya devam ediyor. Şehadet gömleği giyerek şehadete yürüyen kahraman vatan evlatlarının sayısı arttıkça yüreğimizdeki o tarifsiz acıda artıyor.

13 Mayıs 2019 günü Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci Hakkari'nin İran sınırındaki Yüksekova ilçesine bağlı Alandüzü bölgesinde PKK'lı teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede şehit oldu. 25 yaşında ve bir yıllık evliydi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci'nin acı haberi memleketi Ordu'da yürek yaktı. Bir baba, bir anne, bir eş, bir kardeş ve hemşehrileri şehit ateşinin merkezinde tarifsiz bir acıyla yandı, kavruldu. Türkiye'de son 35 yılda yaşanan şehit acısının tamamı ne acıdır ki daha çok kırsalda, daha çok kenar mahallelerde, daha çok az katlı evlerde yaşanmaya devam ediyor. Aslında şehitlerimizin hepsi bir birinden farksız. Hepsi bu ülkenin fedakar çocukları. Bölücü terör örgütünün acımasızca şehit ettiği o güzel insanlardan biriside artık Şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci'dir. O kahraman vatan evladı sadece toprağa değil, aynı zamanda unutulmamak üzere kalplere de gömüldü.

Teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci sayısını unuttuğumuz şehitlerimizden birisiydi. Diğer şehitlerimiz gibi Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci de hayallerini, umutlarını birçoğumuzun bilmediği ve ayak basmadığı o coğrafyada bıraktı. Çünkü orada vatan toprağı vardı. Vatan toprağı kaderine terk edilemez, Türk milletinin şanlı bayrağı orada sahipsiz bırakılamazdı. Hepsi de şehitlerimizden emanetti. Dün vatan evlatları bedel ödemişti, bugünde vatan evlatları bedel ödemeye devam ediyor. Onların sayesinde bu vatan ve bu bayrak kurtuluyor. Çok şey borçluyuz, çok minnettarız. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci için Hakkari merkezdeki Dağ Komando Tugayı Komutanlığında askeri tören düzenlendi. Törenin ardından şehidin naaşı eşi Nurdan Demirci ile birlikte helikopterle Yüksekova havaalanına gönderildi. Şehidin Türk Bayrağına sarılı naaşı Yüksekova havaalanından Türk Yıldızları'na ait askeri uçakla memleketine uğurlandı. 14 Mayıs 2019 günü şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci'nin naaşı Samsun Çarşamba Havalimanı'ndan alınarak karayoluyla memleketi Ordu'nun Çatalpınar ilçesine getirildi. Aynı gün şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci, memleketi Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı ve gözyaşlarının sel olduğu bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Huzur içinde yatsın.

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinden dualarla cennete uğurladığımız Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci; vatan, bayrak ve yüce Türk milleti için Yüksekova'nın İran sınırında bölücü teröristlerin saldırısında canını feda ederek şehadete yürüdü. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci'nin şehadeti kutlu olsun. Şehidimize Allahtan rahmet diliyoruz. Bu son olsun ısrarımızı da sürdürüyoruz. Ne Karadeniz'in ne de başka bir yerin civan delikanlıları bu coğrafyada bölücü hainlerin kurşunlarına hedef olmasın. Güle güle Şehit Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci. Güle güle kahraman asker, güzel insan Jandarma Uzman Çavuş Volkan Demirci güle güle... Başta ailesine olmak üzere tümden Yüce Türk milletine sabır diliyorum, başımız sağ olsun.