Nihayet. Tam 10 hafta sonra 3 puanla tanıştık. Oyun, skor, teknik, taktik hiçbir şey önemli değil. Ne 2-0'dan sonra skoru koruyamamış olmamızın ne ikinci yarıda ölüp ölüp dirilmemizin hiçbirinin önemi yok.Ne bireysel hatalarin ne de oyun içindeki birtakım yanlışların hiçbirinin yorumlanmasına gerek yok. Bunları konuşmak, yazmak son derece gereksiz. Önemli olan tek bir şey var, o da 3 puan.
Bu tür dönemlerde aslolan çıkışın başlangıcı olabilecek galibiyetle tanışabilmekti.Bunu da gördük.
Evet hep söyledik. Bize bir çıkış lazım. Bize bir galibiyet lazım. Bu takım bir galibiyetle bir çıkış yakalayabilir dedik.Bu beklenen galibiyet, deplasmanda geldi üstelik.
Bu 3 puana o kadar çok ihtiyaç vardı ki.Duraklamanın ve sıkıntılı günlerin bitmesi açısından, oyuncuların kaybolan güvenlerinin tekrar oluşması açısından, kaybolmaya yüz tutmuş umutların tekrar canlanması açısından çok ama çok önemliydi. Şimdi oyuncusuyla , teknik heyetiyle, yöneticisiyle , taraftarıyla tüm camia daha umutlu.
Şimdi takım olarak,şehir olarak bu 3 puanın değerini iyi bilmeliyiz.Bu çıkışı devam ettirebilmek için var gücümüzle çaba sarf etmeliyiz.Bolu deplasmanına da aynı motivasyonla, aynı ciddiyetle,aynı birliktelik havasıyla hazırlanmalıyız. Hiçbir hesap kitap yapmadan, kümeydi play offtu düşünmeden ,maç maç düşünüp her maçı bir final görüp son haftaya kadar mücadelemizi sürdürmeliyiz.
Sonuçta bugün alınan galibiyetin önemini ve değerini ligin bitiminde daha iyi görmüş olacağız.