AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı ve Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptıkları hizmetlerle 10 yılda Maçka’nın cehresini değiştirdiklerini ifade ederek “31 Mart sonrası Maçka’da ustalık dönemine başlayacağız” dedi.

AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan, seçim çalışmaları kapsamında gitmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmıyor. Gittiği her yerde sevgi ile karşılaşan Başkan Koçhan, 10 yıllık başkanlık döneminin ardından ustalık dönemine hazır olduğunu söyledi. Yeni projeler ile Maçka’yı hizmet noktasında daha ileri taşımak istediklerini ifade eden Başkan Koçhan, “2014’den bugüne kadar ‘Maçka’da olmaz’ denilen yatırımları hayata geçirdik. Doğalgaz, Macera Parkı, Beton tesisi gibi Maçka’ için çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik. İnşallah Pazartesi günü ‘ustalık’ dönemine başlayacağız. Böylece Maçka’mızı hizmet noktasında daha ileri taşıyacağız” diye konuştu.

Trabzon’da tüneldeki zincirleme kazada hayatını kaybeden kamyon sürücüsü ile yaralıların kimlikleri belirlendi Trabzon’da tüneldeki zincirleme kazada hayatını kaybeden kamyon sürücüsü ile yaralıların kimlikleri belirlendi

Maçka’nın en büyük sorunun yol olduğunu ifade eden Başkan Koçhan, “Bu güne kadar ne söz verdiysek hepsini gerçekleştirdik. Maçka’nın en büyük sorunu yol sorunudur. Biz 10 yılık süreçte ana yolu beton veya asfalt olmayan hiçbir mahalle kalmadı. Yeni dönemde kuracağımız Taş kırma eleme tesis ile kuru beton tesisimize malzeme sağlayarak beton çalışmalarını hızlandıracağız. Böylece önümüzde ki 5 yılda Maçka’da betonlanmamış yol bırakmayacağız. Maçka’mızda yol sorunu tamamen çözmeye hazırız ve kararlıyız” şeklinde konuştu.

2024 yılı yerel seçimlerin Maçka için Altın fırsat olduğunu ifade eden Başkan Koçhan, “Tabi bu seçimler Maçka için çok önemlidir. Bakın önümüzde 4 yıl gibi seçimsiz bir dönem olacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Kıymetli hemşerimiz Ahmet Metin Genç, Maçka’da da biz olmak üzere, güçlü bir yapı ortaya çıkacak. Bu da Maçka’ya hizmet olarak geri gelecek. Bu yüzden bu seçim Maçka için tarihi bir fırsattır. Maçka bu dönem altın çağını yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: iha