Bitcoin fiyatı 14 Mart'ta 73 bin 835 dolar civarında yeni bir rekor kırmıştı. Ancak son haftalarda Bitcoin'in adımlarını geri çektiği görüldü. BTC, son bir haftada yüzde 8'den fazla, son 30 günde ise yüzde 13'ten fazla düşüş yaşadı. Son gelişmeleri takip eden yatırımcılar, Bitcoin yatırımının Mayıs ayında uygun bir yatırım olup olmayacağını sorguluyor.

Metosan Yönetim Kurulu Başkanı ve İş İnsanı Muhammed Meto: Türk Sanayisinde Bir Başarı Öyküsü Metosan Yönetim Kurulu Başkanı ve İş İnsanı Muhammed Meto: Türk Sanayisinde Bir Başarı Öyküsü

Kripto analisti Ali Martinez’in son yaptığı analizlerde, aylık grafikte BTC fiyatının 61 bin doların üzerinde olması gerektiği söyleniyor. Ancak BTC yazım sırasında 60 bin 532 dolardan işlem görüyor. Bitcoin, onu şu ya da bu şekilde itecek itici gücü ve ivmeyi bekliyor. Eğer bu gerçekleşmezse ve 59 bin dolarlık desteği kırarsa, bir sonraki aşama, muhtemelen 51 bin dolara giden yol olabilir.

Bitcoin'e ve halvinge daha yakından bakan bir başka kripto uzmanı Anthony Pompliano. ABD'li kripto girişimcisi kendi YouTube kanalında Bloomberg ile bir röportaj yayınladı. Bitcoin yarılanmasının, sonraki boğa piyasası için önemli bir faktör olduğunu ancak, boğanın biraz geç gelebildiğinden bahsetti. Ona göre halving’den önceki ve sonraki haftalarda BTC fiyatında bazı dalgalanmalar olması tamamen normal. Uzun vadeli eğilimin, olumlu olacağını düşünüyor.

Başlangıçta, Bitcoin ilk madencilere önemli getiriler sunmuştu. 2012'de yaklaşık yüzde 50'si ve fiyatların nispeten düşük olduğu 2017'de yaklaşık yüzde 80'i çıkarıldı. Son halving ile birlikte Bitcoin'in yüzde 93,8'inin çıkarılmasıyla piyasaya yeni girenler daha yüksek giriş engelleri ve azalan döngü getirileriyle karşılaşıyor. Birçok analist, Bitcoin olgunlaştıkça, piyasanın katalizörlerini anlamanı ve bunlara tepki vermenin, yatırım stratejileri için hayati önem taşıdığını dile getiriyor.

Sponsorlu içerik tarafından aktarılana göre, Bitcoin fiyatı, yarılanma sonrası geri çekilmeye devam ediyor. Bu arada, 99Bitcoins projesi, airdrop haberleri ile ilgi çekiyor. Yatırımcılarına öğren-kazan konsepti ile kazanma olanakları sunacağı iddia ediliyor. Bu sponsorlu yazıda, bu projenin detayları aktarılıyor.

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins token satın almak, kripto para dünyası hakkında her şeyi öğrenebileceğiniz bir eğitim platformuna yatırım yapmayı sağlıyor. Platform, kısa süre önce kendi tokenini ön satışla başlattı ve hızla ivme kazanıyor gibi görünüyor. 99BTC token sahipleri platformda ekstra dersler, ücretsiz web seminerleri, ticaret sinyalleri ve stratejileri ve VIP programına erişim gibi diğer birçok avantajdan yararlanacak. Belki de tokenin en büyük avantajı, kursları tamamladığınız için sizi ödüllendiren öğren-kazan mekanizması.

2013 yılında hizmete giren site, web üzerindeki kripto bilgi platformları arasında en eski ve en güvenilir sitelerden biri olarak biliniyor. Trustpilot'ta son derece yüksek sayılabilecek 4,4/5 puanına sahip.

Ayrıca ekip, tokenlerin büyük bir kısmını airdroplar ve diğer bonuslar dahil olmak üzere topluluk ödüllerine ayırdı. Bu, kullanıcılara 99Bitcoins topluluğuna aktif katılımdan faydalanmaları için ek fırsatlar sağlıyor.

99Bitcoins - Temel Özellikler

●      99Bitcoins token satın alma, yatırımcılar için kripto para birimleri hakkında bilgi sağlayan popüler bir web sitesi. Aynı zamanda, YouTube'da 700 binden fazla abonesi ve iki milyon kayıtlı kullanıcısı var.

●      Platformun yeni oluşturduğu 99BTC tokeni, kullanıcıların bu sitedeki eğitim kurslarını ve sınavları tamamlamaları karşılığında ödüller kazanmalarına olanak tanıyor.

●      İlk benimseyenler artık 99 dolarlık BTC tokenlerini indirimli fiyattan satın alabilecekler. Fiyatın ön satışın sonraki aşamalarında kademeli olarak artması bekleniyor.

●      99Bitcoins, hem yeni başlayanlar hem de ileri düzey yatırımcılar için çeşitli öğrenme fırsatları sunuyor. Bir diğer odak noktası ise, BRC-20 tokenleri ve Bitcoin halving gibi popüler konular oluyor.

●      Yakın gelecekte proje bir beta sürümü başlatmayı, tokeni borsalarda listelemeyi ve eğitim platformunu ve BRC-20 tokenini tam olarak başlatmayı planlıyor.

99Bitcoins, Airdrop’u ile Yatırımcılara Cazip Bir Fırsat Sunuyor

Günümüzde, kripto airdropları, kripto para ekosisteminin ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Bir yandan, kripto para birimlerinin merkeziyetsiz doğasını, diğer yandan topluluk bağlarını ödüllendiriyorlar. Öte yandan, benzeri görülmemiş bir ilgi uyandırabiliyorlar. Bu da onları, alandaki en etkili pazarlama stratejilerinden biri haline getiriyor.

Şu anda en ilgi çekici kripto airdroplarından biri 99Bitcoins. Projenin airdrop’u kapsamında 99 şanslı kişi toplam 99 bin dolar değerinde BTC alabilecek. Airdrop aracılığıyla proje, kripto para dünyasından meraklıları çekmeyi ve yeni hayran akını sağlamayı başarabilir. Aynı zamanda bu meraklıların, 99Bitcoin projesinin desteklediği yenilikçi fikirle ilgili girişimine katılacağını umuyor.

Ön satış katılımcıları airdrop'a şu yollarla katılabilir:

●     99Bitcoins.com ana sayfasına kaydolmak

●     Projenin sosyal ağlarını takip etmek

●     Bitcoin cüzdan adresini girmek

●     Ön satış işleminde kullandıkları cüzdan adresini girmek

BTC airdrop'unun büyük ödül potansiyeline ek olarak, ön satış katılımcıları 99BTC tokeninden da yararlanıyor. Staking için cömert bir APY ve büyük fiyat artışı potansiyeli ile 99Bitcoins, potansiyel yatırımcılar için uygun bir fırsatı temsil ediyor.

Editör: Ozge Ozkan